Resultaten voor zelfbruiner handschoen


zelfbruiner handschoen
Tanning Handschoen Kopen? JohnBeerens.com.
Tanningsprays zijn de ideale oplossings als u bruin wilt worden, zonder er teveel moeite voor hoeven te doen. Echter is een egaal resultaat verkrijgen met een zelfbruiner niet altijd even makkelijk. JohnBeerens.com biedt daarom verschillende tanning handschoenen aan die u hierbij kunnen helpen. Vanaf nu kunnen zelfs de meest moeilijk bereikbare plekken, zoals de achterkant van de benen, egaal gemaakt worden. Voor een egaal bruiningsresultaat. Makkelijk schoon te maken. De Tanning Handschoenen. Een speciale handschoen biedt dan de uitkomst voor een egale huid.
bol.com Fresh Indulgence Tanning Handschoen voor Zelfbruiner.
Merk: FI Fresh Indulgence. De Tanning Handschoen van Fresh Indulgence is perfect voor het aanbrengen van alle zelfbruiners. Of het nou om zelfbruinende mousse, spray of gel gaat: de tanning glove zorgt voor een flinterdun laagje zelfbruiner op de huid, waardoor je het heel precies kunt aanbrengen.
Kruidvat Solait Self Tan Applicator Glove Kruidvat.
Zorgt wel voor streeploos aanbrengen van zelfbruiner. Datum plaatsing: 2018-04-06. Rated 1 van de 5 door Pelien uit Ontevreden Helaas na eerste gebruik kapot. Het is wel heel mooi gelukt de eerste keer maar toen ik het weer wou gebruiken voor de tweede keer was het niet meer goede staat helaas! Datum plaatsing: 2017-07-23. Rated 1 van de 5 door ROWN uit Na 1 keer gebruiken kapot In principe een goede handschoen aangezien het voor een streeploos resultaat heeft gezorgd.
Tanning Mit Zelfbruiner handschoen HE-SHI.
Deze ultrazachte handschoen helpt je bij het vlekkeloos aanbrengen van je zelfbruiner. Add to cart options. Zelfbruiner aanbrengen, doe je voortaan comfortabel. Deze ultrazachte zelfbruiner handschoen van He-Shi garandeert je alvast een vlekkeloos resultaat. Dankzij de coatinglaag binnenin de handschoen blijven je handen bovendien schoon.
bol.com St Tropez Tanning Handschoen.
De handschoen veegt de zelfbruiner makkelijk en gelijkmatig uit, maar past totaal niet aan de hand. Indien je kleinere handen hebt, schuift de handschoen bijna van je hand af bij het aanbrengen wat het erg onhandig in gebruik maakt. Ik denk dat ik ze een keer of 7 heb kunnen gebruiken voor ik er een gat in had.
Zelfbruiner aanbrengen: Zo doe je dat zónder strepen, vlekken en bruine handen! TanningTrends.
Als tweede keuze kun je ook een latex handschoen gebruiken, al is een egaal resultaat daar minder makkelijk mee te bereiken omdat de handschoenen helemaal geen vocht opnemen en de tanning glove wel. Goed, de nieuwe generatie self-tanners staan mits juist opgebracht garant voor een natuurlijk effect. Maar hoe breng je zelfbruiner nou aan?

Contacteer ons