Meer resultaten voor zelfbruiner handschoen


zelfbruiner handschoen
bol.com Fresh Indulgence Tanning Handschoen voor Zelfbruiner.
De Tanning Handschoen van Fresh Indulgence is perfect voor het aanbrengen van alle zelfbruiners. Of het nou om zelfbruinende mousse, spray of gel gaat: de tanning glove zorgt voor een flinterdun laagje zelfbruiner op de huid, waardoor je het heel precies kunt aanbrengen.
Kruidvat Solait Self Tan Applicator Glove Kruidvat.
Breng het met soepele en gelijkmatige bewegingen aan op je huid en herhaal indien nodig. Was de handschoen na het gebruik voorzichtig met de hand en laat aan de lucht drogen. EAN code: 8719179159205. Bekijk in de Kruidvat BLOG. Self tan, zo doe je dat. De ultieme vakantievoorbereiding voor je huid in 5 stappen. Kruidvat Solait Self Tan Applicator Glove heeft als beoordeling 2.1 van de 5 door 18. Rated 1 van de 5 door Sneeuwwittje uit Slechte kwaliteit Reviews gelezen en heb het toch aangedurfd om het te proberen, maar helaas het is niet goed, eigenlijk best slecht. Het scheurt al vrij snel kapot aan alle kanten en ik wrijf de crème toch normaal en rustig uit zoals je dat doet met zelfbruiner.
Tanning Mit Zelfbruiner handschoen HE-SHI.
Deze ultrazachte handschoen helpt je bij het vlekkeloos aanbrengen van je zelfbruiner. Add to cart options. Zelfbruiner aanbrengen, doe je voortaan comfortabel. Deze ultrazachte zelfbruiner handschoen van He-Shi garandeert je alvast een vlekkeloos resultaat. Dankzij de coatinglaag binnenin de handschoen blijven je handen bovendien schoon.
Tanning Handschoen Kopen? JohnBeerens.com.
TAN TAN Face Handschoen Mini Brown. Aan verlanglijst toevoegen Voeg toe om te vergelijken. Wees de eerste die dit product reviewed. Speciaal voor het gezicht. Eenvoudig in gebruik. Sorteer op Populair. Tanningsprays zijn de ideale oplossings als u bruin wilt worden, zonder er teveel moeite voor hoeven te doen. Echter is een egaal resultaat verkrijgen met een zelfbruiner niet altijd even makkelijk.
Self-tan Application Mitt Zelfbruiner handschoen SUNKISSED.
Hou me op de hoogte Ik ga niet akkoord. Zeg vaarwel tegen strepen en vlekken dankzij de Self-tan Application Mitt van Sunkissed! Deze handschoen gebruikt gepatenteerde technologie om je handen te beschermen tegen vlekken en helpt je de zelfbruiner gelijkmatig en streepvrij aan te brengen.

Contacteer ons