Resultaten voor sunkissed zelfbruiner


sunkissed zelfbruiner
Sun Kissed Zelfbruinende gezichtscrème Biodermal.
Erg spannend vond ik het om voor het eerst een zelfbruiner te gebruiken. Ik was bang dat het niet egaal werd en dat er vlekken zouden onstaan. Toen toch maar na veel twijfels de zelfbruiner van Biodermal getest en ik was mega blij met het resutaat!
BeautyLoves: Getest: Sunkissed zelfbruiners.
Het kan wel geen kwaad om ellebogen, knieën en enkels wat extra hydratatie te bieden, dan blijft de zelfbruiner daar alvast minder aan hangen. Alle drie de Sunkissed zelfbruiners zijn geparfumeerd en hebben een tropische kokosgeur de intensiteit van de geur varieert een beetje, ik vond de kokosgeur subtieler bij de Gradual en Rapid Tan en eerder aanwezig bij de Self-Tan Mousse.
Sunkissed Beautiful Bronze Zelfbruiners.
verberg de producten bekijk de producten. Sunkissed Handschoenen voor het aanbrengen van zelfbruiner. Waarom moet ik een handschoen gebruiken? Sunkissed Handschoenen voor het aanbrengen van zelfbruiner zijn gemaakt met geoctrooieerde barrièretechnologie, die je handen vrij van vlekken houden. Het zachte materiaal staat garant voor gelijkmatig aanbrengen.
Sun Kissed Zelfbruinende bodylotion Biodermal.
Ik geef de zelfbruiner een cijfer 8. Angela Leeftijd: 25-39 Huidtype: normale huid. Super tevreden over deze zelfbruiner! Met een lichte huid is dit echt een aanrader, je krijgt er echt een lekker kleurtje van. Smeert goed uit zonder vlekken.
bol.com SUNkissed Zelfbruiner Medium 250 ml Zelfbruiner.
SUNkissed Gradual Zelfbruiner Lotion is een fijn product voor het geduldig ontwikkelen van een kleurtje. Het duurt ongeveer 2 tot 4 uur voor de kleur zich geleidelijk aan ontwikkeld. SUNkissed Gradual Zelfbruiner Lotion droogt snel en is het beste aan te brengen met een tanning mitt, om zo je handen schoon te houden. Reviews SUNkissed Zelfbruiner Medium 250 ml Zelfbruiner.
Review: deze zelfbruiners moet je proberen Girlscene.
Benefit Zero Tanlines Allover Body Bronzer. Benefit Zero Tanlines is eigenlijk geen zelfbruiner, maar een body bronzer. Het lijkt op een zelfbruiner, maar het verschil is dat je het aan de einde van de dag van je lichaam kunt spoelen.

Contacteer ons