Meer resultaten voor zelfbruiner beste getest


zelfbruiner beste getest
Bruin zonder zon? Dit zijn de beste zelfbruiners op een rij.
Bruin zonder zon? Dit zijn de beste zelfbruiners op een rij. We weten het allemaal: de zon en zonnebank doen niet veel goeds voor je huid. Toch een lekker zomers kleurtje? Een zelfbruiner biedt uitkomst. Voor iedereen die door de bomen het bos niet meer ziet: wij zetten onze favorieten voor je op een rij.
Het is blote benen-weer: 6x zelfbruiners getest door de NINA-redactie Style Nina HLN.
Het is blote benen-weer: 6x zelfbruiners getest door de NINA-redactie. Sophie Vereycken en TK. 26 maart 2017. Deel via Facebook 0 Tweet. Style Volgende week wordt het bijna 20 graden. De mensen dumpen en masse hun winterkleren en de terrasjes schieten als paddenstoelen uit de grond. Wij schieten echter vooral in paniekmodus. Aangezien niemand graag een nietsvermoedende voorbijganger wil verblinden met die reflecterende witte benen van ons, herinnert de voltallige NINA-redactie je graag aan haar favoriete zelfbruiners. NINA Redactrice Sophie probeerde Benefit Zero Tanlines links: voor rechts: na. Rechtstreeks van de rode loper: de jumpsuit is de nieuwe galajurk. Redactrice Sophie smeerde zich in met Benefit Hoola Zero Tanlines 3250, Een" instant zongebruind kleurtje." Hoewel ik een sneeuwwitje eersteklas ben, is zelfbruiner iets dat absoluut niet in mijn badkamer te vinden is.
GETEST. Welke zelfbruiner werkt het best? Het Nieuwsblad.
Het effect van een bedorven witte dagcrème is nu eenmaal minder dramatisch dan dat van een zelfbruiner. Sabine Peeters testte ook nog zelfbruiners van La Roche Posay, Louis Widmer, Dove, Garnier, Kruidvat, Clarins en Bioterm. Wil je weten hoe deze producten scoren? Haal dan de weekendbijlage van Het Nieuwsblad van zaterdag 22 juni in huis. Meer over Getest.
De 8 beste zelfbruiners die je moét hebben deze zomer.
Maar welke autobronzant is nou het beste? Om je meerdere trips en geld te besparen, hebben we hier de 8 beste fake tans verzameld. Advertentie Lees hieronder verder. 1 Shiseido Brilliant Bronze Quick Self Tanning Gel. Dit product is zo fijn, omdat het een sneldrogende doorzichtige gel is die je zowel op lichaam als gezicht kan gebruiken. De zelfbruiner is ook nog is lekker verkoelend.
Zelfbruiners RADAR Online.
HAAL HET BESTE UIT JEZELF EN JE GELD MET RADAR MAGAZINE. Main Page Navigation. meer GETEST terug. Hoe lang moet je doorgaan voor een aardig resultaat, wordt het vlekkerig en krijg ik vieze handen? Dat zijn een paar van de criteria die de RADAR redactiedames meenemen in het testen van de zelfbruiners. Getest: Make-up remover. De periode tussen spierwitte melkflessen en goudbruine vakantiebenen kun je overbruggen met een zelfbruiner.

Contacteer ons