Op zoek naar beste zelfbruiner benen?


beste zelfbruiner benen
Bruin zonder zon? Dit zijn de beste zelfbruiners op een rij.
Bruin zonder zon? Dit zijn de beste zelfbruiners op een rij. We weten het allemaal: de zon en zonnebank doen niet veel goeds voor je huid. Toch een lekker zomers kleurtje? Een zelfbruiner biedt uitkomst. Voor iedereen die door de bomen het bos niet meer ziet: wij zetten onze favorieten voor je op een rij.
Het is blote benen-weer: 6x zelfbruiners getest door de NINA-redactie Style Nina HLN.
Conclusie: Het is niet alsof je er plotsklaps uitziet alsof je twee weken Tenerife achter de rug hebt, het is echt een subtiele zelfbruiner wat ik net fijn vind. Maar op complimentjes voor bruine benen hoef je dus ook niet echt te rekenen.
Het geheim van bruine benen: hoe zelfbruiner aanbrengen? Planet Parfum.
De instant zelfbruiner geeft meteen een bruin kleurtje en verdwijnt na een douche. De lange termijn zelfbruiner bezorgt jouw benen enkele dagen kleur en verdwijnt nadien weer. De geleidelijke zelfbruiner dien je elke dag aan te brengen, zodat de kleur zich kan opbouwen.
De 8 beste zelfbruiners die je moét hebben deze zomer.
Door Willemijn Schilten. Het gaat deze week lekker warm worden, dus de benen mogen weer gezien worden. Maar dat zomerse tintje krijgt helaas niet iedereen even snel. Of je woont in Nederland waar je de zon überhaupt nooit ziet. Maar niemand zit te wachten op een paar melkflessen in de zomer. Gelukkig bestaat er self tanner; bruin uit een busje/flesje/tube/potje. Maar welke autobronzant is nou het beste? Om je meerdere trips en geld te besparen, hebben we hier de 8 beste fake tans verzameld. Advertentie Lees hieronder verder. 1 Shiseido Brilliant Bronze Quick Self Tanning Gel. Dit product is zo fijn, omdat het een sneldrogende doorzichtige gel is die je zowel op lichaam als gezicht kan gebruiken. De zelfbruiner is ook nog is lekker verkoelend.
Zo heb je morgen wél bruine benen.
Advertentie Lees hieronder verder. De beste selftanners van melkflessen naar bruine benen. Lancaster Self Tanning Comfort Cream Face Body A Week in Ibiza, 3327., Door m dagelijks te gebruiken bouwt de kleur extra op. Clarins Gelée Auto-Bronzante Express Zelfbruinende Gel, 30. Frisse gel die razendsnel intrekt. Advertentie Lees hieronder verder. Sally Hansen Airbrush legs water resistant 1499., Verbergt ook blauwe plekken, vlekjes en spataderen. Benefit Hoola Zero Tanlines Body Bronzing, 3316., Met handige sponsdop om de bronzer aan te brengen. Advertentie Lees hieronder verder. Advertentie Lees hieronder verder. LOréal Paris Sublime Bronze BB Legs 1499., Verdoezelt ook vlekjes en oneffenheden. Advertentie Lees hieronder verder. Meer van Nieuws. Dit is Kylie Jenners favoriete zelfbruiner.

Contacteer ons