Zoeken naar beste zelfbruiner gezicht 2016


beste zelfbruiner gezicht 2016
Beste zelfbruiner voor je gezicht? Déze self-tanner is fan-tas-tisch!
Of dat nou allemaal de waarheid is weet ik niet, maar het voelt goed. De spraycabine van Sunday's' ben ik vaak ingedoken aanrader. Maar sinds ik de Self Tanning Jelly van Dior heb ontdekt, hoeft dat niet meer. Beste zelfbruiner voor het gezicht.
Wat is de beste zelfbruiner? Holistik.
En oh ja, niet alleen geschikt voor je gezicht en hals, maar voor je hele lijf. Minpunt: pakt wel erg donker uit, maar ik had zelf beter op de verpakking moeten kijken. Eindoordeel: een 9! Wat is de beste zelfbruiner? Na jaren trouwe dienst zou ik van Lancôme zijn overgestapt op Eco by Sonya ware het niet dat de teint van laatstgenoemde te donker uitpakt. Er is niets mis met een beetje sjoemelen, maar een kleur die je pas na 2 weken Bali opdoet, daar klets zelfs ik me niet uit. Gelukkig heeft Eco by Sonya ook producten voor lichte tot medium huidtinten en die ga ik zeker uitproberen! Wat is de beste zelfbruiner? was last modified: april 25th, 2016 by Evelyn van Hasselt.
Het is blote benen-weer: 6x zelfbruiners getest door de NINA-redactie Style Nina HLN.
Redacteur Timon ging aan de slag met de Clarins Self Tanning Milky-Lotion 2790, Een" midweek op het strand." Ik heb nog nooit eerder bewust zelfbruiner opgesmeerd. Wel een keer onbewust, toen ik dacht dat ik aftersun opsmeerde maar het eigenlijk om een selftanner bleek te gaan. Daar herinner ik me alleen nog oranje strepen van in mijn gezicht.
Mijn favoriete zelfbruiners voor het gezicht Beautyscene.
Dat kan een dagcreme zijn in het geval van jouw gezicht, maar eventueel ook een bodylotion voor het lichaam. Het is bijna pure dihdroxyacentone wat er in het flesje zit, dit is het ingrediënt dat altijd zorgt voor de bruining bij een zelfbruiner. Ik vind dit wel een heel leuk idee, zo kun je namelijk zelf jouw perfecte kleur regelen, ook als je gaat voor een zeer subtiele kleuring kun je hiermee aan de slag en de kans op vlekken is eigenlijk nihil. Je moet dus wel even goed testen hoe jij het beste resultaat krijgt, Clarins adviseert drie druppels concentraat bij een normale hoeveelheid dagcreme.
Review: 6 fijne zelfbruiners Girlscene.
Leuk artikel, ik vraag me wel af hoe echt de zelfbruinfoto's' van het gezicht zijn. Op sommige foto's' is echt alles exact hetzelfde, de wimpers, het bandje van het hemd, de staart. Alles wordt alleen iets donkerder, waaronder ook de achtergrond. Kan het zijn dat er gewoon een photoshop filter overheen is gegooid? 3 jaar geleden meike. De beste zelfbruiner blijft die van Sally Hansen!

Contacteer ons