Zoeken naar zelfbruiner voor lichte huid


zelfbruiner voor lichte huid
Welke zelfbruiner? Tips voor lichte, medium en donkere huidskleur.
Een dun laagje gradual zelfbruiner geeft al een mooie gloed en verbergt de imperfecties van de huid. Kies dan voor een product met een lichte gouden afwerking, zoals bijvoorbeeld de producten van Whitetobrown voor een frisse, stralende en sprankelende look. Geplaatst in Blog, Zelfbruiner donkere huid, gradual zelfbruiner, instant tan, lichte huid, medium huid, Tanning mitt, wash off tan, zelfbruiner, zelfbruiner gel, zelfbruiner lotion, zelfbruiner mousse, zelfbruiner tips getagd.
Mijn favoriete zelfbruiners Dr. Jetske Ultee.
Kies een zelfbruiner waarop staat dat hij geschikt is voor de lichte huid of voor een product dat geleidelijk een kleurtje geeft. Voor jouw huid zijn sprays en foams dan minder geschikt; kies liever voor een crème of een gel.
Instant Zelfbruiner voor Dummies deel I Captain Tan.
Het is goed om te weten dat bij elk merk en elk product de kleur een beetje af kan wijken. Dit komt omdat zelfbruiner werkt met je huid en daardoor bij jou anders eruitziet dan bij de buurvrouw om de hoek. Als je een lichte huid hebt heb je de keuze uit 3 eindresultaten, subtiel Light, gezond zomers Medium, intens Dark. Kies de intensiteit die jou het meeste aanspreekt. Voor een beginner is het niet slim om meteen naar een Dark te grijpen.
Het is blote benen-weer: 6x zelfbruiners getest door de NINA-redactie Style Nina HLN.
Doordat de kleur zo natuurlijk oogt, is deze zelfbruiner wel vooral geschikt voor dames met een lichte huidskleur. Uiteraard kan je altijd meerdere laagjes aanbrengen, maar dan wordt het wel een erg duur grapje. NINA Redactrice Nina probeerde He-Shi Face Body Tanning Gel links: voor rechts: na.
De 8 beste zelfbruiners die je moét hebben deze zomer.
Deze self tanner met ultra lichte textuur ruikt aangenaam, is zeer eenvoudig aan te brengen, wordt onmiddellijk opgenomen en maakt de huid zacht en glad. Collistar Body Legs Magic Drops Zelfbruiningslotion SHOP. Advertentie Lees hieronder verder. Advertentie Lees hieronder verder. 3 Benefit Hoola Zero Tanlines Body Bronzing. Deze vloeibare bodybronzer blijft wel tot 12 uur zitten. In de dop vind je een speciale applicator waarmee je de bronzer streeploos aan kunt brengen. Als je bruiner wil, kan je moeiteloos meerdere laagjes aanbrengen. Benefit Hoola Zero Tanlines Body Bronzing SHOP. Advertentie Lees hieronder verder. Advertentie Lees hieronder verder. 4 Flash Bronzer Self Tanning Face Gel Zelfbruinende Gel. Deze Self Tanning Face Gel hult de huid in een stralende, gelijkmatige en langhoudende gebronsde tint. De luchtige gel zorgt direct voor een subtiele sunkissed gloed. Ook heeft deze bronzer een aangename geur. Flash Bronzer Self Tanning Face Gel Zelfbruinende Gel SHOP. Advertentie Lees hieronder verder. Advertentie Lees hieronder verder. 5 Collistar Magic Drops Self Tan Concentrate. Dit is een zelfbruiner voor het gezicht en de hals.
Hoe kies je de juiste zelfbruiner voor jouw huidskleur?
Een zelfbruiner gebruiken betekent niet dat je er als een wortel hoeft uit te gaan zien. De eerste stap naar het vinden van je innerlijke bronzen godin, is erachter komen welke huidtint je hebt. Hier zijn een paar tips om te ontdekken wat jouw ondertoon is zodat je de perfecte zelfbruinkleur voor jouw huid kan vinden. Hele Lichte Huid: Koele Ondertonen.
Bruin zonder zon? Dit zijn de beste zelfbruiners op een rij.
Verkrijgbaar voor de lichte en de wat donkerdere huid. Eén nadeel: als je een hele lichte huid hebt, kan de kleur wat gelig uitpakken. 999, Nivea via Kruidvat. Populair Nieuwe föhn nodig? Dit is blijkbaar één van de beste haardrogers ooit. Populair De meeste calorieën verbrand je met deze 19 sporten. Hoola Zero Tanlines is geen echte zelfbruiner, maar meer een bronzer voor je lichaam.

Contacteer ons