Resultaten voor beste zelfbruiner kruidvat


beste zelfbruiner kruidvat
Kruidvat Solait Instant Self Tan Mousse Kruidvat.
Rated 5 van de 5 door stephanie98 uit Top product! Ik heb deze mousse samen gekocht met de handschoen van Kruidvat en ben zeer tevreden. Ik heb een zeer bleke huid en mijn ervaring met zelfbruiners, is dat ze vaak vlekken en oranje of soms zelf geel uitslaan. Dat is bij deze zeker niet het geval. Hij ruikt lekker, is makkelijk aan te brengen en geeft een mooie, geloofwaardige kleur. Ik heb veel complimentjes gekregen over mijn benen! Als je het gebruikt zoals aangegeven op de verpakking Met handschoen aanbrengen, laten intrekken en naderhand afspoelen krijg je het beste resultaat.
Bruin zonder zon? Dit zijn de beste zelfbruiners op een rij.
Ze hebben ook een zelfbruiner plus bijbehorende Tan Preparer Body Scrub voor onder de douche. Wel zorgvuldig of beter nog: met een handschoen aanbrengen, want deze methode is gevoelig voor strepen. Vanaf 30, Lancaster via ICI PARIS XL. Hier op de redactie zijn we fan van de Instant self tan care producten van Kruidvat.
Welke zelfbruiners zijn er? Kruidvat BLOG.
Ook een lichte lotion is makkelijk om mee te werken en zorgt meestal ook voor verzorging van je huid. Populair is de Kruidvat Solait Instant Self Tan Lotion met verzorgende olijfolie en glycerine. Hoe gebruik je deze lotion? Bekijk de video Self tan, zo doe je dat. Een bodylotion en zelfbruiner in 1.
BUDGET ZELFBRUINERS: GETTING READY FOR SUMMER May Cate.
NA 2 UUR. Uiteraard zijn deze producten gewoon bij Kruidvat te koop. Zoals je al kon lezen heb ik de Bronzing Cream niet kunnen vinden in de webshop maar de mousse wel. Het beste is dus om even de winkel binnen te lopen. Gebruik jij wel eens een zelfbruiner?

Contacteer ons