Zoeken naar beste zelfbruiner lichaam


beste zelfbruiner lichaam
Het is blote benen-weer: 6x zelfbruiners getest door de NINA-redactie Style Nina HLN.
Conclusie: Ik ben verrassend genoeg best te spreken over deze zelfbruiner. Erg zuinig is het niet, het sponsje absorbeert een deel van het product, waardoor je meer moet gebruiken, maar de kleur is naturel, streeploos en blijft gedurende de dag goed zitten.
De 8 beste zelfbruiners die je moét hebben deze zomer.
Maar welke autobronzant is nou het beste? Om je meerdere trips en geld te besparen, hebben we hier de 8 beste fake tans verzameld. Advertentie Lees hieronder verder. 1 Shiseido Brilliant Bronze Quick Self Tanning Gel. Dit product is zo fijn, omdat het een sneldrogende doorzichtige gel is die je zowel op lichaam als gezicht kan gebruiken. De zelfbruiner is ook nog is lekker verkoelend.
Bruin zonder zon? Dit zijn de beste zelfbruiners op een rij.
Bruin zonder zon? Dit zijn de beste zelfbruiners op een rij. We weten het allemaal: de zon en zonnebank doen niet veel goeds voor je huid. Toch een lekker zomers kleurtje? Een zelfbruiner biedt uitkomst. Voor iedereen die door de bomen het bos niet meer ziet: wij zetten onze favorieten voor je op een rij. 1/ Captain Tan. Breng de mousse van het merk St. Moriz aan met de speciale handschoen en het kan bijna niet meer misgaan. Een mooie egale kleur én schone handen. Wat wil een mens nog meer! 795, Captain Tan. 2/ La Mer. Deze bruiningscrème heeft een zogenoemde gradual tan, wat zorgt voor een prachtige opbouw van je bruine kleur. Je wordt dus in kleine stappen steeds iets bruiner, en het mag gezegd worden: de kleur is fantastisch. De term sunkissed is hier in ieder geval van afgeleid. Helaas merk je dit wel in de prijs, met ruim 80 euro is hij behoorlijk aan de prijs. Wel weer fijn hij is geschikt voor zowel gezicht als lichaam.
Review: 6 fijne zelfbruiners Girlscene.
L'Oréal' Sublime Bronzer zelfbruinende doekjes Zelfbruinende doekjes zijn in vergelijking met een fles zelfbruiner een stuk duurder, je kunt ze namelijk maar één keer gebruiken. Maar ze hebben ook voordelen, je kunt ze makkelijk meenemen en je hoeft niet bang te zijn dat ze gaan lekken. In deze verpakking van L'Oréal' zit een doekje voor je lichaam en een doekje voor je gezicht.

Contacteer ons