Zoeken naar dagcreme zelfbruiner


dagcreme zelfbruiner
Zelfbruinende crèmes, gebruik ze met mate Dr. Jetske Ultee.
Beste Jetske, ik ben een vrouw van 65 en ik gebruik ook een zelfbruiner, eerst de zelfbruiner van Vichi en omdat ik daar jeuk van kreeg ben ik overgegaan op de drops van collistar, maar ook hiervan krijg ik jeuk.
Mijn favoriete zelfbruiners voor het gezicht Beautyscene.
Dat kan een dagcreme zijn in het geval van jouw gezicht, maar eventueel ook een bodylotion voor het lichaam. Het is bijna pure dihdroxyacentone wat er in het flesje zit, dit is het ingrediënt dat altijd zorgt voor de bruining bij een zelfbruiner.
Sun Kissed Zelfbruinende gezichtscrème Biodermal.
Erg spannend vond ik het om voor het eerst een zelfbruiner te gebruiken. Ik was bang dat het niet egaal werd en dat er vlekken zouden onstaan. Toen toch maar na veel twijfels de zelfbruiner van Biodermal getest en ik was mega blij met het resutaat!
Zelfbruinende dagcrèmes Girlscene.
Let op: deze crème is eind januari 2008 in de aanbieding bij de Action, voor maar 298! Dove Sunshine Dagcreme, 850., Deze zelfbruinende dagcrème bevat een SPF-factor van 15, zodat je geleidelijk aan een zomers kleurtje voor je gezicht opbouwt.
Mijn favoriete zelfbruiners Dr. Jetske Ultee.
Dit ondanks het trouwe gebruik van SPF en Jetske-proof producten zonder alcohol en parfum. Ik wil wel graag een mooi gebruind gezicht, maar dan zonder zon. Welke zelfbruiner, bb creme of gekleurde dagcreme is het meest geschikt voor gebruik voor het gezicht?
10 x zelfbruiners voor het gezicht.
Vergeet na het smeren van een zelfbruiner zeker je handen niet grondig te wassen onze tip: was je handen met een scrub om vlekkerige, oranje handpalmen te voorkomen. Schrob extra hard rond de randjes van je vingernagels. Een zelfbruiner beschermt je in vele gevallen niet tegen de zon.
bol.com Olaz Total Effects Touch of Sunshine Lichte zomerse gloed SPF 12 50ml Dagcrème.
Toon alle punten Toon alleen de eerste 3 punten. Heerlijke crème met subtiel zelfbruiner erin. Vond je dit een nuttige review? 0 0 Ongepaste review? echt een zomerse gloed. 17 april 2018. Ik raad dit product aan. Het fijne van deze dagcreme is dat het een SPF bevat en dat het bijvoorbeeld in de wintersemaanden de beloofde zomerse gloed geven.

Contacteer ons