Op zoek naar dagcreme zelfbruiner?


dagcreme zelfbruiner
ICI PARIS XL Belgique / België / Belgien.
Tip 9: Verwijder zelfbruiner op de juiste manier. Zie je dat je haargrens of je wenkbrauwen toch verkleurd zijn door de zelfbruiner, doop dan een wattenschijfje in citroensap en ga daarmee over de vlekken. Door het zure citroensap verbleekt de bruine tint.
Mijn favoriete zelfbruiners Dr. Jetske Ultee.
Dit ondanks het trouwe gebruik van SPF en Jetske-proof producten zonder alcohol en parfum. Ik wil wel graag een mooi gebruind gezicht, maar dan zonder zon. Welke zelfbruiner, bb creme of gekleurde dagcreme is het meest geschikt voor gebruik voor het gezicht?
Zelfbruinende dagcrèmes Girlscene.
Let op: deze crème is eind januari 2008 in de aanbieding bij de Action, voor maar 298! Dove Sunshine Dagcreme, 850., Deze zelfbruinende dagcrème bevat een SPF-factor van 15, zodat je geleidelijk aan een zomers kleurtje voor je gezicht opbouwt.
Sun Kissed Zelfbruinende gezichtscrème Biodermal.
Erg spannend vond ik het om voor het eerst een zelfbruiner te gebruiken. Ik was bang dat het niet egaal werd en dat er vlekken zouden onstaan. Toen toch maar na veel twijfels de zelfbruiner van Biodermal getest en ik was mega blij met het resutaat!
Hoe gebruik je zelfbruiner?
Breng na enige tijd de dagcrème of dag en nachtcrème op. Let op dat je ervoor zorgt dat de zelfbruiner goed is ingetrokken en je huid dus niet meer vettig aanvoelt alvorens je dagcréme aan gaat brengen. Doe je dit wel dan krijg je een heel viezig smurrie effect met gegarandeerd vlekken. Een beetje geduld loont dus de moeite. Waarom ook nog dagcreme?
beste dagcrème met zelfbruiner De top 3 beste getinte dagcrème.
50 ml 3499., Deze dagcrème met zelfbruiner mag dan iets duurder zijn maar bewijst zich wel in gebruik. Dit is een erg hydraterende dagcrème die dus ook geschikt is voor de drogere of vochtarme huid. Een voortdurend gehydrateerde huid zorgt voor een sprankelende blik die frisheid uitstraalt. De crème beschermt daarbij tegen UV-stralen, vervuiling en vrije radicalen. Wat ook fijn is dat hij leverbaar is maar liefst 6 verschillende kleurnuances. Op die manier weet je altijd een teint te vinden die het beste bij jouw huid past. NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Gekleurde Egaliserende CC Cream. 50 ml 1199., Deze dagcrème lijkt het allemaal te hebben. NIVEA Q10plus anti-Rimpel dagcrème vermindert rimpels en lijntjes zichtbaar doorde toevoeging van Q10 en Creatine. Q10 en Creatine zijn natuurlijke, huideigen stoffen die je huid herstellen en energie geven. Deze CC dagcrème corrigeert daarnaast ook onzuiverheden en geeft je huid een natuurlijke, gelijkmatige teint door de zelfbruinende factor die verwerkt is in de dagcrème. Staat jouw favoriete merk er niet tussen? Neem dan eens een kijkje in de top 10 beste dagcrèmes, grote kans dat jouw favoriete merk hier wel tussen staat. Ontvang nu 5 gratis tips over de beste dagcreme.
Zelfbruinende crèmes, gebruik ze met mate Dr. Jetske Ultee.
Ik wou je even vragen of je een goede zelfbruiner weet ik heb al veel gezocht maar heel veel zelfbruiner bevatten in meer of mindere maten parfum weet jij een goede zelfbruiner die jij kan aanraden alvast heel erg bedankt.

Contacteer ons