Op zoek naar yves rocher zelfbruiner gezicht?


yves rocher zelfbruiner gezicht
Fijne zelfbruiner: Yves Rocher Cynthia.
Ze bedoelt de Yves Rocher webshop. Charlotte 7 jaar geleden. Haha, het viel me in die video al op dat je mooi bruin was Nu weten we waardoor! Melissa 7 jaar geleden. Klinkt erg goed! Je ziet er echt heel mooi en natuurlijk gebruind uit op de fotos. Ik heb deze zelfbruiner zelf ook, maar nog niet getest. Misschien toch maar even gaan doen, ook al is een uurtje in de zon liggen ook al genoeg om een kleurtje te krijgen in dit weer. Goed review trouwens. Foxxing 7 jaar geleden. Ik heb deze ook, hij werkt voor mij ook heel fijn! gebruik jij hem ook in je gezicht?
Yves Rocher Zelfbruiners Liefs Laura.
Yves Rocher heeft een lijn met zelfbruiners genaamd Autobronzant. Deze lijn bestaat uit verschillende producten met allemaal een andere substantie, de werking is een klein beetje verschillend en ieder product heeft zo zijn voor en nadelen. Vandaag review ik de zelfbruinende hydraterende milk voor gezicht en lichaam, de glanzende zelfbruinende gel voor gezicht en lichaam, de glanzende zelfbruiner voor de benen en de snelle zelfbruinende spray voor het lichaam.
Mijn zelfbruinroutine voor het gezicht The Pink Perfectionist.
Bij mijn lichaam gaat het meestal iets sneller maar met mijn gezicht ben ik toch uiterst voorzichtig. Op deze manier is mijn huid mooi vlekvrij maar ook meteen velletjesvrij én goed gehydrateerd. Ik vind het de moeite alleszins waard! Gebruik jij soms zelfbruiner voor je gezicht? Dit vind je misschien ook leuk. Yves Rocher Oui à lamour.
Getest zelfbruiners van LOréal, Estee Lauder en Yves Rocher.
Gebruik: Deze zelfbruiner is in gel-crème vorm en breng je op als een bodymilk. Conclusie: De gel is koperkleurig met subtiel gouden glimmertjes, je huid krijgt dus al een mooie glans als je het product aanbrengt en het voelt moisturizing. Geen trekkerige huid en geen overheersende geur: het ruikt niet naar selftanner, maar heeft een fris bloemig parfum. Na twee keer smeren heb ik een subtiele, echt lijkende kleur zonder strepen of vlekken. Voordelen gebruik: tegelijk bruinen en moisturizen, instant glans, geen nare geur en realistische bruine tint op de huid. Nadelen gebruik: doordat de gel getint is geeft dit af beddengoed, witte broek. Ingrediënten: Ik kreeg de tube zonder de verpakking eromheen, dus helaas kan ik geen verklaring van de ingrediënten geven. Yves Rocher Autobronzant/Selftanner Express Mist Body, 150ml 12, 90.

Contacteer ons