Meer resultaten voor goede zelfbruiner


goede zelfbruiner
Zelfbruiners RADAR Online.
WAT IS HET? Het product zegt geen echte zelfbruiner te zijn, maar een body-lotion met een subtiele zelfbruiner. HOE SMEERT HET? Het goedje smeert lekker uit, en het lijkt de huid inderdaad te voeden zoals het een bodylotion betaamt. Mijn benen worden zachter.
Bruin zonder zon? Dit zijn de beste zelfbruiners op een rij.
Dan is de nieuwe Bronze Effect van Nivea een goede optie. De progressief bruinende bodylotion smeert makkelijk, ruikt lekker zomers en na een aantal keren gebruiken verschijnt er een subtiele bruine kleur. Verkrijgbaar voor de lichte en de wat donkerdere huid. Eén nadeel: als je een hele lichte huid hebt, kan de kleur wat gelig uitpakken. 999, Nivea via Kruidvat. Populair 5x de slechtste voeding voor je huid. Populair 5 redenen waarom jij niet die gewenste platte buik krijgt. Hoola Zero Tanlines is geen echte zelfbruiner, maar meer een bronzer voor je lichaam.
Het is blote benen-weer: 6x zelfbruiners getest door de NINA-redactie Style Nina HLN.
Ideaal om snel een paar daagjes zon te veinzen. NINA Redactrice Tine probeerde de Avene hydraterende zelfbruiner links: voor rechts: na. Redactrice Tine probeerde de Avene hydraterende zelfbruiner 1450, Mijn" vaste badkamerbuddy." Behalve de alom bekende bodylotion-met-een-tikje-zelfbruiner van Dove ben ik altijd angstvallig weggebleven van zelfbruiners, uit angst om eruit te zien als een luipaard en niet in goede zin.
Review: 6 fijne zelfbruiners Girlscene.
De beste zelfbruiner blijft die van Sally Hansen! 3 jaar geleden soixanteneuf. Leuk artikel, Marjolein! Het valt me op dat Renee vooral de beauty gerelateerde artikelen laat zien, dat vind ik vervelend want ze kijkt altijd zo eng niks tegen haar verder. Daarom vind ik dit artikel heel verfrissend. 3 jaar geleden Okami. Bij de kruidvat verkopen ze ook zelfbruiningsdoekjes die heel goed werken! Het is hun eigen merk dus kun je voor onder 1 al een hele goede zomerse gloed krijgen.
De 8 beste zelfbruiners die je moét hebben deze zomer.
6 Fake Bake Flawless Darker Self-Tan Liquid Zelfbruiner. De luxueuze formule van de Fake Bake Flawless Darker Self-Tan Liquid zelfbruiner met tropische geur combineert een makkelijke applicatie met een intense en professionele kleurontwikkeling. De reviews van dit product zijn terecht lovend!
Mijn favoriete zelfbruiners Dr. Jetske Ultee.
Maar omdat het alternatief, bruin door de zon nog slechter is en omdat je een zelfbruiner alleen maar af en toe aanbrengt, ben ik dit keer iets minder kritisch. Ik heb zelf goede ervaringen met de Liquid Gold van Bondi Sands en vind het fijn dat dit product kleurloos is en buiten DHA, ook erythrulose bevat.

Contacteer ons